Výklopný displej ?
Výklopný displej ?
Ahoj chci si koupit na začátek nějaký lepší foták a našel jsem jeden s výklopným displejem a chtěl bych se zeptat máte někdo s tím zkušenosti ? Jestly se to třeba lehce nezlomí a podobně ? 

Re: Výklopný displej ?
Pokud myslíš výklopný displej třeba u zrcadlovky, tak doporučuji Canon 600D, výklopný displej se dá využít více způsoby, fotky z výšky, fotky proti objektivu apod.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Using Tapatalk
Zkušenosti s ním nemám, ale určitě je to užitečná věc, při urbexu to platí dvojnásob. Kolikrát jsem fotil v takové poloze, kdy jsem si říkal, že by se tento displej fakt hodil 

Díky za rady dám na ně 

Proč bys to měl jako urvat...? 

katka920 píše:Proč bys to měl jako urvat...?
No třeba až bude někde prolejzat oknem, padat ze střechy, nebo se pod ním propadne podlaha

Víš, když se s tím někam hrabeš, tak ho můžeš zaklopit...
většinou ho vyklápíš, když fotíš na stativu nebo v krkolomné poloze, která ti tak úplně nedovoluje čučet do pevného displeje... znám hodně lidí, co má u foťáků či kamer výklopný displej... a neznám jediného člověk, který by ho nezavřel, když se někam škrabe... 

Desp píše:katka920 píše:Proč bys to měl jako urvat...?
No třeba až bude někde prolejzat oknem, padat ze střechy, nebo se pod ním propadne podlaha. Krom zranění na těle, to vždycky ohnese hlavně výklopný display
.
U malého těla to není problém

sent from my moto G
Já na foťák s výklopným displejem nedám dopustit. Neocenitelná věc pro jakékoliv focení. Dnes jsem si objednal nový, protože ten starý
už dosloužil.
už dosloužil.