Říjen 2014 - fotosoutěž - Urbex Art
Říjen 2014 - fotosoutěž - Urbex Art
Sem prosím přihlašujte své fotografie do další kola soutěže! Tentokrát se vrátíme ke staré dobré klasice...
Urbex Art
– tedy fotografie čehokoliv, co se dá považovat za urbex. Na fotografiích by měl být zjevný výtvarný způsob zachycení fotografie, a třeba i úpravy v digitálním editoru.
Urbex Art
– tedy fotografie čehokoliv, co se dá považovat za urbex. Na fotografiích by měl být zjevný výtvarný způsob zachycení fotografie, a třeba i úpravy v digitálním editoru.
Zanech pouze stopy, odnes pouze fotografie urbex.cz na Android a Iphone
Re: Říjen 2014 - fotosoutěž - Urbex Art
Nedobytné...
Jedna "umělecká" vzniklá omylem
Ta je pockovní, a když jsem si projel ostatní obrázky tak jsem zjistil, že jsem tam vlastně taky byl, ale nebyl čas a jen jsme tam nakoukli, ta vstupní hala je parádní! jsem rád, že ještě stojí a někdy se tam budu muset vrátit A taky konečně vim, co to původně bylo za fabriku
Naposledy upravil(a) Ájinka dne pon 06. říj 2014 13:01:58, celkem upraveno 2 x.
- JohnnyUrbex
- Kontaktovat uživatele:
Adell píše:Zapomenutá krása ...
Bomba
a povedené pano!
Aby Rendy neřekl, že už tady na to úplně seru
Zátiší v malé laboratoři ve známé urologické vile s pracovním názvem Dr. Anna House.
Zátiší v malé laboratoři ve známé urologické vile s pracovním názvem Dr. Anna House.
oh, díky! a pěkné zátiší občas tu mám trochu problém rozeznat jestli je to ještě detail nebo art kategorie jestli by nebylo lepší tyhle dvě kategorie raději spojit v jednu to samé kategorie zátiší....portrét je jasný, ten bych nechal, holka z plakátu taky, el chupa taky...no co na to zasvěcené publikum?
Tohle je spíš detail, ale nevím jaký je rozdíl mezi detailem a Art
Ohrané místo, kdo by neznal... ale naživo to bylo krásný
Theya: Vypadá to zajímavě, z kolika snímků to je? Snad se tam konečně podívám příští rok.
Nazdárek ve spolek Ohledně tématu ART a DETAIL. Také jsem značně zmaten CO je CO. Dle mého názoru je " ART " budova, nebo alespoň větší celek z venčí (exteriér) a za " Detail " né moc šťasné určení kategorie, bych použil veškeré (interiérové) fotky. Detail je v podstatě , ten visací zámek, chemické lahvičky, noviny atd.... Chodby, místnosti, schodiště (intriérové) by měly spadat "něka jinam"
A to je dobrej nápad kategorie interiér a exteriér !
Tapatalkuji..
Tapatalkuji..