Jižní Čechy
Jižní Čechy
Zanech pouze stopy, odnes pouze fotografie urbex.cz na Android a Iphone
Re: Jižní Čechy
Já jsem poblíž Českých Budějovic a začínám s Urbexem,pokud tu někdo je tak se ozvěte prosím.
- Uncensored
Jsem od vedle.
Tak co je tu někdo z Českých Budějovic?
Jo já. Funguje někdo v ČB? Nějaký zajímavý tipy ?
Taky bych občas s někým rád vyrazil. Já Krumlov
Ahoj. Tak co najde se tu někdo z ČB?
Čau včichni napište do zpráv a domluvíme společnou výpravu ,rád se k někomu přidám.
- Wastelander600
schánim parťáka nebo 5 na průzkum rekreačního zařízení
byl jsem na místě, celý areál vypadá moc pěkně, nic není vyrabované, ale je to hlídané.
netušim, jak moc, u hlavního vjezdu stálo auto a na bráně někdo seděl.
jestli mají kamery nevim, psy jsem neviděl (to ale neznamená, že tam nejsou )
tak co? troufne si někdo?
byl jsem na místě, celý areál vypadá moc pěkně, nic není vyrabované, ale je to hlídané.
netušim, jak moc, u hlavního vjezdu stálo auto a na bráně někdo seděl.
jestli mají kamery nevim, psy jsem neviděl (to ale neznamená, že tam nejsou )
tak co? troufne si někdo?
Písek (Jižní Čechy)
Ahoj, vlastně jsem se teď zaregistrovala až, ale urbex mě zajímá už dlouho (jen jsem třeba nefotila, atd nebo jsem nevěděla jak hledat). Ale pokud je někdo z Písku (nebo okolí), tak tu mám vytipovaných pár lokalit (musím se přiznat, byla jsem různě ale rodné město mam neprozkoumané ). Připadně můžu lokality napsat sem nebo přes PM.
Pokud chcete vědět něco o mě tak jsem holka, ale ne žádná holčičí prostě nevadí mi se někde ušpinit jako čuně, takže bych se klidně "skrábala" kamkoliv a kudykoliv (klidně i kanálem).
Pokud chcete vědět něco o mě tak jsem holka, ale ne žádná holčičí prostě nevadí mi se někde ušpinit jako čuně, takže bych se klidně "skrábala" kamkoliv a kudykoliv (klidně i kanálem).
Re: Písek (Jižní Čechy)
Ahoj, jsem z Českých Budějovic a s kamarády jezdíme. Jestli pro vás nejsme daleko tak není problém něco naplánovat
Super! Jihočech se našel a určitě by šlo něco domluvit... ať tady v Písku nebo klidně i v Budějovicích; bohužel nemám řidičák, takže bych musela autobusem, ale nebyl by to takový problém.
-
Ahoj, jsem z Písku. Urbex styl fotím rád. A rád si s někým vyrazím a pofotím tohle téma
Hle, Písečák! Super, kdyžtak napiš PM a můžeme se domuvit.
-
Nevím co je Pm a tady poslat zprávu taky nejde . Na Fb Adam Pištěk obrázek jako terminátor
PM = Private message nevadí, přidala jsem si tě na fb (raději jsem ti i napsala abys věděl, že to jsem já.)
Je tu ještě někdo z Jižních Čech, nejlíp Č. Budějovice, kdyžtak jsem na FB - Ku bajz
Zdravím, někdo, něco, někde, ideálně okolí ČB?
Zpět na „Hledám parťáka / Plánuji výpravu“