Tapatalkuji
Rendy píše:To se spíš stav do toho práglu, jsou tu i nezabezpečený místa a bude to i s prstenem![]()
Tapatalkuji
Theya píše:Pohlovka: Prsten ti nenabídnu a podzemí taky ne, ale taky můžem něco vymyslet. Když necourám za Prahou a jsem odsouzená tu být, tak většinou netrčím doma
F..l píše:Srandovní téma...
Pohlovka: Pokud chceš adrenalin i nad zemí, tak mušíš o něco vejš nad zem, tam je adrenalinu až až
F..l píše:No,komín jsem zrovna nemyslel, od toho tu jsou jiní přeborníci, ačkoli, kdyby se našel komín s takovou tou klecí okolo žebčíku, tajk bych se přemlouvat nenechalMyslel jsem spíš ty střechy, ty mě poslední dobou bavěj víc a víc
F..l píše:No,komín jsem zrovna nemyslel, od toho tu jsou jiní přeborníci, ačkoli, kdyby se našel komín s takovou tou klecí okolo žebčíku, tajk bych se přemlouvat nenechalMyslel jsem spíš ty střechy, ty mě poslední dobou bavěj víc a víc
Pertla píše:F..l píše:No,komín jsem zrovna nemyslel, od toho tu jsou jiní přeborníci, ačkoli, kdyby se našel komín s takovou tou klecí okolo žebčíku, tajk bych se přemlouvat nenechalMyslel jsem spíš ty střechy, ty mě poslední dobou bavěj víc a víc
Klec bys rád jo? Máš blbý že más klabana ...O Pohlovce popřemýšlím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host